Despre noi

AMA RO

Infiintata in anul 2007, AMA RO are ca principale obiective, colaborarea directa cu producatorii de utilaje agricole din tara, creearea unei retele de magazine si depozite pe teritoriul tarii si vanzarea directa catre comerciantii si consumatorii implicati in acest domeniu de activitate.

    Expansiunea constanta a activitatii societatii a avut la baza ca principiu, satisfacerea nevoilor si cerintelor actuale, astfel directia de dezvoltare a activitatii noastre, a urmarit indeaproape tendinta generala a pietei in care activam, canalizand toate resursele in directia optimizarii procesului de comert,  urmarind ca si rezultat multumirea clientiilor nostrii.

       Avand la baza gama variata de produse oferite de AMA SpA, un obiectiv principal al societatii noastre este crearea unor relatii directe cu furnizorii de piese si consumabile pentru cele mai importante marci, astfel in acest moment in oferta noastra se regasesc:  piese de schimb pentru tractoare si combine, aici amintim Same, Deutz, Lamborghini, Hurlimann, New Holland, Case, McCormick, Landini, John Deere, Ford, Fiat,Steyr, Masey Ferguson, Laverda;  piese de schimb si consumabile pentru masini prelucrarea solului: Pottinger, Vogel-Noot,   Lemken, Gregoire-Besoin, Maschio-Gaspardo, Kverneland, ERMO.

      Oferta noastra include o gama diversa de repere generale structurate pe categorii de produse, astfel: componente pentru remorci si vidanje, sisteme hidraulice, elemente cabina, prindere in 3 puncte, arbori cardanici, piese de schimb si consumabile pentru motoare, materiale electrice, organe active, zootehnie, echipamente pentru gradinarit.

      Modul de organizare al societatii noastre este astfel gandit, incat sa putem acoperii cat mai eficient, toate zonele agricole importante ale tarii, avand in acest moment trei locatii care deservesc cerintele pietei.

      Sediul central si depozitul  se afla in localitatea Targu Mures, jud. Mures care deserveste partea de nord, centru si est a tarii, zona vest este este deservita de punctul de lucru de la Timisoara, iar partea de sud, sud-est este desrvita de punctul de lucru din Slobozia, Ialomita.

Deasemnea reteaua noastra de revanzatori, asigura o prezenta uniforma pe tot teritoriul tarii.

Pe pagina de internet a societatii noastre, www.ama-ro.ro, gasiti informatiile de care aveti nevoie pentru a va convinge de posibilitatiile noastre, asteptandu-va astfel sa ne deveniti client.